Konténer szállítás

Konténereink 3 m³-től elérhetőek. A megrendelő kérésére beszállítói nyilatkozatot is tudunk biztosítani a hulladék lerakásáról, kezeléséről. Behajtási engedélyekkel a pesti és a budai oldalon is rendelkezünk.

Sóder szállítás, termőföld szállítás, homok szállítás, murva szállítás, kavics szállítás, beton, építési törmelék, bontott tégla szállítás stb.

Igény szerint lenyitható konténert is tudunk biztosítani

Konténeres sittszállítás rendeléshez minden esetben szükséges:

  • a terület biztosítása, ahová a konténer elhelyezésre kerül ez mindig a megrendelő feladata
  • a területfoglalási engedély beszerzése, melyet a lakhely szerint illetékes polgármesteri hivatalnál kell megkérni.

Területfoglalási engedély nem szükséges, ha a kihelyezett konténert mellékútvonalon, 24 órán belüli elszállítás mellett, folyamatos munkavégzésre használják.

Konténeres sittszállítás az alábbi méretű konténerekben lehetséges:

3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 m³

Nagyobb méretű konténerekben (18, 25 m³) kizárólag könnyű hulladékot, szemetet, lomot tudunk szállítani.

A sitt és szemétszállításnál figyelembe kell venni, hogy a szállító jármű méretei miatt minimális kapuszélesség 260 cm, a minimális magasság 320 cm. A szállítás során a jármű súlya miatt a nem megfelelően alapozott burkolat benyomódhat, megsüllyedhet, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ilyen esetben javasolt kisebb méretű (könnyebb) konténer rendelése. A konténer elszállításakor a jármű letalpalást végez, mely szintén kárt tehet a burkolatban, ezért a helyet úgy kell megválasztani, hogy a burkolatsérülés veszélye minimális legyen. Ez ellen a sofőr alátétgerendákkal védekezik, melyeket mi biztosítunk.

Veszélyes hulladék szállítás

Cégünk kizárólag építési-bontási veszélyes hulladékok szállítását vállalja.

Ide sorolható:

  • a bontott pala
  • szennyezett talaj
  • bitumenes zsindely
  • nehézlemez
  • kátránypapír szállítása.

A veszélyes hulladékszállítást kizárólag 1 m³-es térfogatú daruzható big-bag zsákokba csomagolt hulladék esetén tudjuk vállalni.

A veszélyes hulladékszállítás a palaszállítás kivételével, annak sokrétűsége miatt, minden esetben egyedi díjszabás alapján történik.

Palaszállítás díjai:

Szállítási alapdíj

Pesten 12000 Ft
Budán 15000 Ft

ezen felül fizetendő az elszállított mennyiség után köbméterenként 39000 Ft. Áraink nettó árak.

Földmunkák, talajcsere, tereprendezés Bobcat munkagéppel

Vállaljuk kertek rendezését, talaj cserét, töltőanyag és díszítőkavics, terítését, a kiszállítástól a rakodáson keresztül az elszállításig, Bobcat munkagéppel. Murva, termőföld, zúzott bazalt, díszítőkavics, sóder, homok rendezése, terítése. Sitt, föld, hulladékkavics, sóder, töltőanyag elszállítása rakodással.

Nagyobb volumenű munka esetén egyedi ajánlattal garantáljuk a legkedvezőbb árat, akár köbméterre vonatkoztatva is a biztosabb kiszámíthatóság érdekében.